Resultaten voor visagie opleiding den haag

 
 
visagie opleiding den haag
Visagie opleiding Den Haag Hair-Point.
Bij Kappersacademie Hair Point in Den Haag leer je alles over het kappersvak, visagie en nagelstyling in slechts één opleiding. Ben jij geïnteresseerd in deze allround achtergrond als Beauty Artist, of wil je het vak visagie in de avonduren leren naast je reguliere baan?
ROC.nl Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl ROC.nl.
De informatie over deze opleiding, Vakopleiding Erkend Visagist, is helaas niet meer beschikbaar. Toon mij eventuele alternatieven. Klik op een verwante sector om op zoek te gaan naar een soortgelijke opleiding of cursus. Probeer eens een van de volgende dingen.:
Opleidingen Uiterlijke Verzorging Rijswijk Instituut Dangremond.
Door het hoge niveau is de kans groot dat je meer uit je opleiding haalt, zodat je er in je werk meer profijt van hebt. Niet voor niets staan we aangeschreven als hét adres voor opleidingen uiterlijke verzorging in de regio Den Haag en omstreken!
ROC.nl Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl ROC.nl.
Niet meer beschikbaar! De informatie over deze opleiding, Basisopleiding Visagie, is helaas niet meer beschikbaar. Toon mij eventuele alternatieven. Klik op een verwante sector om op zoek te gaan naar een soortgelijke opleiding of cursus. Probeer eens een van de volgende dingen.:

Contacteer ons