Meer resultaten voor massage

 
 
massage
massage Vertaling Engels-Nederlands.
Naar andere talen: massage DE massage ES massage FR. Vertalingen massage ENNL. to treat a person's' body or part of it by rubbing etc to ease and remove pain or stiffness: She massaged my sore back. a treatment by massaging: His ankle was treated by massage.
blooming hotel massages. Geniet van een heerlijke massage tijdens je verblijf bij blooming in Bergen. Vector Smart Object.
De behandeling bestaat uit: Een milde reiniging met milk en lotion, abrikozen gel-scrub of granenpeeling, verwijderen van onzuiverheden, epileren, stimulerend masker met vulkanisch klei, een verzorgend groente-/fruitmasker, ontspannende massage van decolleté, nek en gelaat, handen en voeten worden tijdens het inwerken van het masker gemasseerd en tot slot een voedende dagverzorging.
Massages behandelingen Sanadome Hotel Spa Nijmegen.
energieblokkades worden opgeheven. ondersteunt het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. 50 min massage voor rug, nek, schouder, voor en achterkant benen. 75 min complete massage van top tot teen. 024 359 72 80. Weg door Jonkerbos 90, Nijmegen. To do in Nijmegen.
Home Netwerk Integratieve Massage Nederland.
Alle aangesloten masseurs en masseuses zijn gediplomeerd en hebben de opleiding Integratieve Massage gevolgd. Voor meer info over Integratieve massage, cursussen of de opleiding kun je bellen of mailen met het secretariaat. Integratieve Massage bestaat sinds 1990! 21 november 2020.
Massage Wikipedia.
Voor bepaalde soorten massages zijn er extra materialen nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van massagestenen bij een hotstone massage, een cupping set bij cupping, of kruidenstempels bij een kruidenstempelmassage. Woordenlijst bewerken brontekst bewerken. Verklaring van enkele woorden waarvoor geen Wikipedia-artikel bestaat.: aanrakingsarmoede: ook wel genaamd tactiele ondervoeding In onze westerse maatschappij is aanraken een gevoelsbeleving die steeds zeldzamer wordt. Toch is aanraking een biologische behoefte. 2 Een tekort aan aanraking leidt op den duur tot slechtere kwaliteit van leven; in eerste instantie alleen geestelijk/emotioneel, op den duur zelfs lichamelijk.
25 Soorten massage: Welke kies jij? DeMassageWinkel. American Express. Apple Pay. Bancontact. Google Pay. iDEAL. Klarna. Maestro. Mastercard. PayPal. Shop Pay. Visa.
In deze longread bespreken we de 25 bekendste massages en de voordelen van deze massages. Als je eenmaal weet wat de verschillende soorten massages specifiek voor jou kunnen betekenen, weet je ook meteen welke voordelen je eruit kunt halen. De voordelen van massages. Welke soorten massages zijn er? Ko bi do-massage. De Zweedse massage, ook wel klassieke massage genoemd, is verreweg de meest bekende massagevorm. Er is veel verwarring over de grondlegger van deze massagevorm: Per Henrik Ling wordt vaak gezien als de grondlegger, maar dit is niet terecht. De Nederlander Johann Georg Mezger heeft namelijk de Franse termen bedacht waarmee de massagevorm wordt omschreven. Er zijn 5 basistechnieken in de Zweedse massage.: Effleurage strijkende bewegingen over de huid. Petrissage kneden van de spieren. Tapotage ritmische slagen. Fricties diepe druk en korte bewegingen op het weefsel. Vibratie snelle beweging van de weefsels. Deze vijf technieken worden gebruikt om spierpijn te verminderen en de bloedsomloop te stimuleren.
Klassieke massage SpaPuur SpaPuur.
Maak je dagje wellness compleet met een Klassieke massage, de favoriete massage van veel gasten. Geniet tijdens de Ontspanningsmassage van de ontspannen sfeer, de professionele masseur of masseuse die je compleet in de watten legt en voel je na afloop volledig ontspannen en opgeladen.
Massage Binnenmaas, Thermen Binnenmaas s-Gravendeel.
Als u een massage vanuit Binnenmaas bij Thermen Binnenmaas boekt, kunt u kiezen uit de volgende soorten.: Op een met water gevuld kussen heerlijk ontspannen tijdens deze rug, nek en schoudermassage. Deze massage is speciaal voor zwangere vrouwen en voor iedereen die liever geniet van een massage liggend op de rug.
MassageWebshop MassageWebshop.
Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Geen artikelen in winkelwagen. Dé specialist in Massagetafels, Massagestoelen, Hotstones, Facecovers., Vachten, Textiel, Hoeslakens, Massage-olie en alle overige Massage artikelen.
Massage Sauna Beauty de Thermen Nijmegen.
Bent u op zoek naar de ideale balans tussen geest en lichaam? Dan weet u waarschijnlijk dat een massage precies biedt wat u zoekt. Een goed uitgevoerde massage laat u even helemaal ontspannen. Bij de Thermen in Nijmegen kunt u deze massage krijgen.
Massages Behandelingen Treatment Thermen Holiday.
Reserveren voor een dagje wellness en een do it yourself ritueel is verplicht. Do it yourself Facial. Meer info Reserveren. Meer info Reserveren. Do it yourself Hamam. Meer info Reserveren. Ontdek de wellnessrituelen. Verwen jezelf met een groepsritueel tijdens jouw saunadag. Geniet van een rustgevende Klankschaalsessie of een Hot cold ritueel. Er zijn meerdere groepsrituelen met een korte massage die door een medewerker worden uitgevoerd. Duo Pure Sense Deluxe.

Contacteer ons