Zoeken naar massage

 
 
massage
massage Vertaling Engels-Nederlands.
Naar andere talen: massage DE massage ES massage FR. Vertalingen massage ENNL. to treat a person's' body or part of it by rubbing etc to ease and remove pain or stiffness: She massaged my sore back. a treatment by massaging: His ankle was treated by massage.
blooming hotel massages. Geniet van een heerlijke massage tijdens je verblijf bij blooming in Bergen. Vector Smart Object.
De behandeling bestaat uit: Een milde reiniging met milk en lotion, abrikozen gel-scrub of granenpeeling, verwijderen van onzuiverheden, epileren, stimulerend masker met vulkanisch klei, een verzorgend groente-/fruitmasker, ontspannende massage van decolleté, nek en gelaat, handen en voeten worden tijdens het inwerken van het masker gemasseerd en tot slot een voedende dagverzorging.
Wat is massage en welke methodes bestaan er? Genees je Wijzer.
Naast shiatsu en reflexologie zijn er andere massages op het gebied van alternatieve geneeswijzen beschikbaar, of kunt u genieten van de meer ontspannende massages die helpen het lichaam los te maken. Lees meer over Massage.: Waarbij kan massage worden ingezet?
Home Netwerk Integratieve Massage Nederland.
Alle aangesloten masseurs en masseuses zijn gediplomeerd en hebben de opleiding Integratieve Massage gevolgd. Voor meer info over Integratieve massage, cursussen of de opleiding kun je bellen of mailen met het secretariaat. Integratieve Massage bestaat sinds 1990! 06 april 2021.
Massage Wikipedia.
Reflexologie of reflexzonetherapie is de stimulering van reflexpunten op de voeten en handen. Er wordt door de aanhangers uitgegaan van de veronderstelling dat deze zones corresponderen met de verschillende lichaamsorganen. Shantala-massage bewerken brontekst bewerken. Shantala-massage is afkomstig uit India. Deze massage kenmerkt zich door strijkende ritmische bewegingen over het lichaam. Shantala-massage is ook wel bekend als babymassage. De Fransman Leboyer heeft deze, in de Ayurveda gewortelde, Indische babymassage in het Westen geïntroduceerd om die reden wordt het ook Leboyer-massage genoemd. Shiatsu bewerken brontekst bewerken. Zie Shiatsu voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Shiatsu is een Japanse lichaamstherapie waarbij de duimen, handpalmen en vingers zonder spierkracht maar met lichaamsgewicht worden gebruikt om druk dus geen wrijving of kneden uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam.
25 Soorten massage: Welke kies jij? DeMassageWinkel DeMassageWinkel. American Express. Apple Pay. Bancontact. Cartes Bancaires. Google Pay. iDEAL. Klarna. Maestro. Mastercard. PayPal. Shop Pay. Visa.
In tegenstelling tot een bindweefselmassage, is deze massage zeer ontspannend en revitaliserend. De massage stimuleert niet alleen een natuurlijke facelift, maar harmoniseert het hele lichaam op zowel emotioneel, mentaal als spiritueel gebied! Ko Bi Do is een Japanse massagetechniek voor het masseren van het gezicht en helpt met het verbeteren van de huid. In tegenstelling tot een bindweefselmassage, heeft deze massagevorm ook een ontspannend effect. De transformatie van een rups in een vlinder, dat is een beeld dat laat zien waar een metamorfosemassage over gaat. Een metamorfosemassage helpt je met het creëren van een diepere connectie met jezelf. Tijdens een metamorfosemassage worden handen, voeten en hoofd heel zacht gemasseerd om zo blokkades op te ruimen en een nieuwe start te maken. Een metamorfosemassage is erg ontspannend en brengt de geest helemaal tot rust. Daarnaast kan de massage ondersteunend werken in periodes van veranderingen, zoals echtscheiding, zwangerschap, verhuizing, of andere veranderingen. Een metamorfosemassage is een zachte ontspanningsmassage die probeert de oorzaak van blokkades te achterhalen.
Klassieke massage SpaPuur SpaPuur.
Maak je dagje wellness compleet met een Klassieke massage, de favoriete massage van veel gasten. Geniet tijdens de Ontspanningsmassage van de ontspannen sfeer, de professionele masseur of masseuse die je compleet in de watten legt en voel je na afloop volledig ontspannen en opgeladen.
Massage Binnenmaas, Thermen Binnenmaas s-Gravendeel.
Als u een massage vanuit Binnenmaas bij Thermen Binnenmaas boekt, kunt u kiezen uit de volgende soorten.: Op een met water gevuld kussen heerlijk ontspannen tijdens deze rug, nek en schoudermassage. Deze massage is speciaal voor zwangere vrouwen en voor iedereen die liever geniet van een massage liggend op de rug.
MassageWebshop MassageWebshop.
Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Dé specialist in Massagetafels, Massagestoelen, Hotstones, Facecovers., Vachten, Textiel, Hoeslakens, Massage-olie en alle overige Massage artikelen. Massageolie Thai en toebehoren.
Massage Sauna Beauty de Thermen Nijmegen.
Bij de Thermen in Nijmegen kunt u deze massage krijgen. In onze salon vindt u erkende specialisten die u een comfortabele dag bezorgen en beheersen dan ook verschillende technieken, met ieder zijn/haar eigen specialiteit. Bij ons staat professionaliteit en kwaliteit voorop.
Massages Behandelingen Treatment Thermen Holiday.
Zo heb je de keuze uit een lichte of stevige massage of kies een hoofdmassage voor een moment van pure ontspanning. Meer info Reserveren. Meer info Reserveren. Meer info Reserveren. Meer info Reserveren. Meer info Reserveren. Meer info Reserveren. Luxe Uyuni Voetbehandeling. Meer info Reserveren. Ceylon Complete Relax. Meer info Reserveren. Duo Seasonal Body Masker. Meer info Reserveren. Lomi Lomi massage. Meer info Reserveren. Duo TREATMENTS Body Masker. Meer info Reserveren. Hawaii Complete Relax. Meer info Reserveren. Meer info Reserveren. Ontdek de Treatments behandelingen. Reis mee en beleef een geweldige ervaring met een Treatment behandeling. Kom helemaal tot jezelf tijdens de ontspannende behandeling met reinigingsritueel en massage. Er zijn vier verschillende Treatment varianten met een eigen geur. Meer info Reserveren. Meer info Reserveren. Meer info Reserveren. Meer info Reserveren. Ontdek de do it yourself rituelen. De Do it yourself Facial, Hamam en de Zonnebank zijn geen groepssessies. Deze rituelen kan je op ieder gewenst moment toepassen tijdens jouw dagje wellness.

Contacteer ons