Resultaten voor tatoeage

 
 
tatoeage
Tatoeage Wikipedia.
Tot inkt en as zult gij wederkeren. Tatoeage verwijderen met laser. Zie de categorie Tattoos van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitleTatoeageoldid56814812.: WikipediaArtikel: mist referentie sinds februari 2019. WikipediaAlle: artikelen die een referentie missen. WikipediaArtikel: mist referentie sinds mei 2020. WikipediaCommonscat: met lokaal zelfde link als op Wikidata. Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren. Downloaden als PDF. In andere projecten. In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 27 jul 2020 om 1845. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.,
Geschiedenis van de tatoeage IsGeschiedenis.
Er wordt zelfs vermoed dat de eerste tatoeages 14.000 voor Christus verschenen. De term tatoeage stamt af van het Tahitiaanse woord Tatu, wat merken of strepen betekend. In september 1991 werd in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie was meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Tevens zijn er vele tatoeages gevonden bij oude Egyptische of Germaanse mummies.
Nazorginstructies voor tatoeages Noventity.
In deze periode loop je de meeste kans op infecties van buitenaf. Wees daarom zeer alert en verzorg de tatoeage met uiterste zorg en precisie. Pas dan heb je het meest plezier van je tatoeage. Hieronder wordt zo duidelijk mogelijk uitgelegd wat er allemaal komt kijken bij de genezing en verzorging van je tatoeage.
Tattoo Bob Tatoeage.
Wanneer er een medische indicatie is kun je bij Tattoo Bob met toestemming van je behandelend arts ouders, of voogd een medische tatoeage laten aanbrengenJonger dan 16. Je kunt je bij ons dus vanaf 16 jaar laten behandelen op vertoon van een geldig ID. Waar vroeger tatoeages met de hand werden gezet, wordt er tegenwoordig bij elke tattoo shop gebruik gemaakt van een tattoo machine. Een tattoo machine is een elektrisch instrument waarin een tube en een naald zitten. Deze tube van de tattoo machine wordt tijdens het zetten van een tatoeage met de hand vastgehouden. Een tattoo machine wordt bediend met de voet.

Contacteer ons