Meer resultaten voor lolly

 
 
lolly
Lolly Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Een schaal lolly's.' Een kind dat aan een lolly likt. Een lolly in Vlaanderen soms ook lekstok genoemd is een soort snoepgoed dat bestaat uit harde suiker dat aan een stokje gesmolten is met glucose.
Het Vlaams woordenboek lolly.
Er zijn nog geen beschrijvingen van lolly" in onze databank. Voeg een nieuwe beschrijving toe aan onze databank! Weet ge nog een andere betekenis voor deze term? Als ingelogd gebruiker kunt ge uw eigen beschrijvingen van Vlaamse woorden en uitspraken in onze databank aanvullen.
Lolly's' VTM Koken.
Neem de pan van het vuur en laat afkoelen in een koud waterbad. Leg bakpapier op de ovenplaat, of gebruik een siliconenvorm. Leg er met een lepel een aantal schepjes suikermassa op. Het lollystokje in de suiker steken en volledig laten afkoelen.
Lik aan de lul-niet-lolly" en zwijg! VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
Ga aan de toog lullen! Mike Naert van muziekcentrum Het" Depot" in Leuven kent het probleem. En hij vindt de lolly een goed idee, zegt hij in De" Wereld Vandaag, op Radio 1. Uiteraard" praten Nederlanders meer en luider dan Vlamingen, zegt hij.

Contacteer ons