Zoeken naar lolly

 
 
lolly
Lik aan de lul-niet-lolly" en zwijg! VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
Wie zich stoort aan luid babbelende mensen kan hen in Paard" een lolly geven. Dat is een subtiele manier om te zeggen: hou" je waffel. De programmateurs van Paard" kregen de indruk dat mensen al maar luider praten tijdens concerten.
Lolly Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Een schaal lolly's.' Een kind dat aan een lolly likt. Een lolly in Vlaanderen soms ook lekstok genoemd is een soort snoepgoed dat bestaat uit harde suiker dat aan een stokje gesmolten is met glucose.
Lolly's' VTM Koken.
Neem de pan van het vuur en laat afkoelen in een koud waterbad. Leg bakpapier op de ovenplaat, of gebruik een siliconenvorm. Leg er met een lepel een aantal schepjes suikermassa op. Het lollystokje in de suiker steken en volledig laten afkoelen.
Lolly Lolbroek Lyrics: Lolly Lolbroek YouTube.
Het Vlaams woordenboek lolly.
Omdat ik het Vlaams Woordenboek al enkele jaren niet meer kan onderhouden, wordt er gewerkt aan een nieuwe versie. Helpers zijn welkom in kanaal vlaamswoordenboek op de Discord van Nerdland. Er zijn nog geen beschrijvingen van lolly" in onze databank.
Lolly Lolbroek Lolly Lolbroek YouTube.

Contacteer ons